Anpassade hemsidor med responsiv webdesign

Anpassade hemsidor med responsiv webdesign

Anpassade hemsidor med responsiv webdesign

Anpassade hemsidor med responsiv webdesign

Med responsiv webbdesign får man en hemsida som anpassar sig efter vad användaren har för besöksenhet. Nu när smartphones och läsplattor har blivit så vanliga blir det viktigare och viktigare med sidor som anpassar sig utefter vad användaren surfar på. Den stora fördelen med responsiv webbdesign är att man bara behöver göra en sida som visas automatiskt i olika storlekar beroende på besökarens skärm-storlek.

Elementen fluid grid och fluid images byggs responsiv webbdesign på vilket gör att webbsidans innehåll anpassas efter besökarens skärmstorlek och att bilder automatiskt skalas om till passande storlek. Media queries elementet tar reda på besökarenhetens storlek En av de största fördelarna med att man använder en design till alla enheter är att besökare kommer att känna igen sig oavsett vilken besöksenhet man använder vare sig det är till exempel laptop, surfplatta eller mobil. Det är viktigt att tänka på att ju mindre enhet besökaren har desto mindre information får man plats med på ett bra sätt.

Därför är det bäst att utgå från vad som absolut måste finnas med på den minsta enheten. Responsiv webbdesign blir självklart mindre kostsam att producera eftersom du inte behöver ta fram en design för varje tänkbar besökarenhet. Man kommer att vara rustad för att möta nya format som kan tänkas dyka upp i framtiden med responsiv webbdesign.

Responsiv Webdesign

Få nya kunder via Google

Vill även ni få nya kunder via Google. Fyll i formuläret så skickar vi er en kostnadsfri offert. 

År i branschen
4 år
Antal SEO-kunder
14
Klickar på de 3 första resultaten​
5 %

Vilken SEO optimering passar er?