Annonsera på Google

Nå ut till de som söker efter era tjänster eller produkter

Google annonsering

Med Google annonsering når ni ut till de som aktivt söker och letar efter era produkter eller tjänster. Er annons syns i Googles sökresultat men det är först när någon klickar på er annons som ni blir debiterade.

Tillsammans bestämmer vi när, var och hur era annonser ska visas och ni betalar sedan bara när någon klickar på er annons, besöker er webbplats eller ringer er.

Ni kan välja att visa era annonser i exempelvis en specifik stad, ni kan pausa era kampanjer när ni vill, ni har full kontroll över budgeten och det är lätt att mäta resultatet.

Att annonsera på Google är lönsamt och effektivt för de flesta företag som vill få fler kunder och fler affärer via nätet, men det kan också vara kostsamt och svårt om ni inte har kontroll över hur annonseringen på Google fungerar.

Sökmotorannonsering är ofta ett bra komplement till sökmotoroptimering men kanske också fungera bra enskilt för de företag som t.ex. vill nå ut snabbt eller enbart på en viss ort.

Google ADS

Detta säger våra kunder

Sedan 2021 har WebDivision hjälpt oss SEO-strategi. Redan några månader in i samarbetet upplever vi att personliga kontakten och uppföljningar fungerar bra.

De är enkla och raka i kommunikation och förstår vad vi vill med vår digitala marknadsföring.
Det märks också på vårt resultat att det finns ett engagerat team med specialister som bryr sig om vår vision.
Camilla Silbersky
ClearOn AB
Vi har haft ett utmärkt samarbete med WebDivision i flera år och är nöjda med detta. Deras medarbetare är drivande och arbetar aktivt med att förbättra vårt SEO arbete.

Trots rejält konkurrensutsatta sökord med sökvolym på flera tusen sökningar per månad har de lyckats få vår hemsida att kontinuerligt ranka mycket högt på Google.
Thomas Wuttke
Decosteel
Vi valde 2018 att anlita WebDivision för vår e-handel både när det gäller sökmotoroptimering och annonsering via Google. Resultatet?
- Ökning i organisk trafik med 22 %
- Ökad intäkt organiskt 35 %
- Ökad intäkt via Google Ads 116 %
Fredrik Tålhagen
leifarvidsson.se
Svensk Certifiering
Taktäckarna
Leif Arvidsson

Strategi för Google annonsering

Vi börjar alltid med en sökordsanalys för att hitta relevanta sökord för just er hemsida och verksamhet. Vi skapar sedan annonsgrupper utifrån strukturen på er sida och ser över landningssidorna för annonserna. Vi skapar upp annonser som får fram ert budskap och lockar besökaren till klick.

Uppstartsprocessen tar mellan två till fyra veckor, då vi lägger mycket tid på att analysera de potentiella kundernas sökbeteenden för att få fram de mest lönsamma orden att annonsera på. Varje dag övervakar vi budgeten, vi sätter upp en konverteringsspårning och skickar ut en månadsrapport över hur era klickpengar fördelats.

Analys & Förstudie

Vi gör en sökordsanalys för att ta reda på hur kampanjen ska struktureras.

Annonser

Vi skapar annonser och annonstexter

Annonsgrupper

Vi skapar kampanjer med relevanta annonsgrupper med annonser och annonstexter.

Rapportering & uppföljning

Kontinuerlig uppföljning av sökord, ranking & trafik

Få nya kunder via Google

Vill även ni få nya kunder via Google. Fyll i formuläret så skickar vi er en kostnadsfri offert. 

År i branschen
4 år
Antal SEO-kunder
14
Klickar på de 3 första resultaten​
5 %

Vilken SEO optimering passar er?

Provisionsbaserad SEO

Om WebDivision

En SEO byrå med fokus på resultat!

Vi har idag hjälpt över 400 företag att utveckla deras digitala närvaro på nätet genom bland annat sökmotoroptimering (SEO) och sökmotorannonsering (Adwords).

Till skillnad från många andra byråer arbetar vi enbart med SEO & SEM. Vi har alltså 100 % fokus på att leverera synlighet på Google åt våra kunder. Bygge av hemsidor, Facebook-annonsering och annan typ av marknadsföring överlåter vi till andra företag som experter på just detta.

När vi går in i ett kundprojekt tar vi på oss ”kundhatten” och blir kundens Googlemarknadsförare. Oavsett om det handlar om att öka försäljningen, få fler kontakter eller att stärka företagets varumärke genom Google så levererar vi resultat.

Vi är en av få aktörer som vågar arbeta helt provisionsbaserat där ni som kund enbart behöver betala för de dagar ni syns på Googles förstasida.

Resultat först och faktura sen helt enkelt!

Få nya kunder via Google

Få nya kunder via Google