Google annonsering

Med Google annonsering når ni ut till de som aktivt söker och letar efter era produkter eller tjänster. Er annons syns i Googles sökresultat men det är först när någon klickar på er annons som ni blir debiterade. Tillsammans bestämmer vi när, var och hur era annonser ska visas och ni betalar sedan bara när någon klickar på er annons, besöker er webbplats eller ringer er.

Ni kan välja att visa era annonser i exempelvis en specifik stad, ni kan pausa era kampanjer när ni vill, ni har full kontroll över budgeten och det är lätt att mäta resultatet.

Att annonsera på Google är lönsamt och effektivt för de flesta företag som vill få fler kunder och fler affärer via nätet, men det kan också vara kostsamt och svårt om ni inte har kontroll över hur annonseringen på Google fungerar.

Google annonsering

Strategi för Google annonsering

Vi börjar alltid med en sökordsanalys för att hitta relevanta sökord för just er hemsida och verksamhet. Vi skapar sedan annonsgrupper utifrån strukturen på er sida och ser över landningssidorna för annonserna. Vi skapar upp annonser som får fram ert budskap och lockar besökaren till klick.

Uppstartsprocessen tar mellan två till fyra veckor, då vi lägger mycket tid på att analysera de potentiella kundernas sökbeteenden för att få fram de mest lönsamma orden att annonsera på. Varje dag övervakar vi budgeten, vi sätter upp en konverteringsspårning och skickar ut en månadsrapport över hur era klickpengar fördelats.

  • Vi skapar ett helt nytt AdWords-konto till er vid behov.

  • Vi gör en sökordsanalys.

  • Vi skapar kampanjer med annonsgrupper.

  • Vi skapar annonser och annonstexter.

  • Vi hjälper dig annonsera på rätt sökningar.

  • Vi installerar en konverteringsspårning.

Vi har hjälpt över 300 företag att synas på Google
Vill ni också få nya kunder genom Google?

 

Fyll i formuläret så
skickar vi en kostnadsfri offert
Eller ring oss: 0380-127 00
så hjälper vi er!

GOOGLEANNONSERING

Med annonsering på Google når ni snabbt ut till de som söker efter era tjänster eller produkter. Ni betalar bara när någon klickar på just er annons.

SÖKORDSOPTIMERING

Öka synligheten i Googles träfflista och nå kunder som aktivt letar efter det ni erbjuder. Hos oss betalar ni bara för de dagar ni syns på Googles förstasida!

SÖKMOTOROPTIMERING

Genom att arbeta med rätt sökord och sökmotoroptimering både på och utanför er hemsida hjälper vi er att lyckas med er marknadsföring på Google.