Vad säger våra kunder?

Loading...

Sökmotoroptimering hjälper kunderna hitta er

Att få in en besökare till er hemsida är såklart bra men det ni helst av allt vill ha är köpsugna besökare som faktiskt letar efter era tjänster eller produkter. Det är dessa besökare som vi med hjälp av sökmotoroptimering kan hjälpa er att fånga upp!

Genom att sökmotoroptimera er hemsida når ni ut till de som aktivt letar efter era tjänster eller produkter.
Vi har redan hjälpt hundratals företag att få topplaceringar på Google och därmed också hjälpt dessa att stärka sitt varumärke, öka sin försäljning och öka antalet nya kundkontakter.

Bara i Sverige görs ca 50 miljoner sökningar varje dag och ca 9 av 10 personer använder Google innan de genomför ett köp, frågan är då vilket företag är det som syns när era potentiella kunder söker?

relevansoptimering

En viktigt del i vårt arbete med sökmotoroptimeringen är att analysera er hemsida i syfte att göra den mer relevant för Google och de sökbegrepp ni ska få synlighet på. När vi gått igenom er sida tar vi fram utvecklingsförslag på hur ni själva kan arbeta med ert innehåll på hemsidan för att påverka möjligheterna till bättre placeringar på Google.

Våra duktiga skribenter hjälper er att förbättra textinnehållet på er hemsida och våra SEO-tekniker ser till att de tekniska anpassningarna kommer på plats. Detta ingår i sökmotoroptimeringen, vi hjälper er alltså att både sammanställa de ändringar som ni behöver göra på er hemsida och hjälper er sedan att utföra dem.

länkstrategi

Vi ser över vilka länkar som riktas till er hemsida eftersom de har mycket stor betydelse för era placeringar på Google. En bra länkstrategi kan vara den avgörande pusselbiten när man arbetar med sökmotoroptimering och vill ranka över sina konkurrenter. Vi skräddarsyr alltid en länk-strategi speciellt anpassad för er, där länkarna till huvudsak kommer från sidor som har relevans för er verksamhet och som vi själva äger och har full kontroll över.

Våra skribenter skriver väl utformade artiklar om era tjänster eller produkter och tillsammans med dessa riktas relevanta och starka länkar till er hemsida som på så vis skapar högre placeringar och högre förtroende hos Google.

uppföljning och trafikanalys

För att mäta effekten av sökmotoroptimeringen mäter vi er trafik till hemsidan via verktyget Google Analytics, har ni inte redan det installerat hjälper vi er att lägga in det på er hemsida. Vi mäter också vilka placeringar ni har på Google och hur ni syns på era sökord och sökfraser.

Detta rapporteras löpande till er genom tydliga och lättförståeliga rapporter som mailas ut till er en gång i månaden. Givetvis har ni alltid tillgång till vårt SEO-team under kontorstid om ni har frågor eller funderingar.

Effektiv Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering är inte en kostnad

En av de första frågorna vi brukar få är ”Vad kostar sökmotoroptimering?” och svaret blir alltid samma. Det beror på hur ni vill synas, hur mycket nya kunder och besökare ni vill ha. Vi har lösningar där sökmotoroptimering kostar 1 900 kr per månad upp till ca 25 000 kr per månad. Att få in en besökare till er hemsida är såklart bra men det ni helst av allt vill ha är köpsugna besökare som just nu letar efter era tjänster eller produkter. Priset för sökmotoroptimering är ofta väldigt lågt om ni jämför med andra marknadskanaler, anledningen till detta är att ni når ut till rätt målgrupp när dom själva är intresserade och letar efter just era produkter eller tjänster.

Att anlita en sökmotoroptimerare och köpa den tjänsten tycker vi bör ses som en investering snarare än en kostnad, det ni stoppar in ska komma tillbaka i form av nya kunder, fler beställningar eller fler intresserade kontakter. Många SEO-konsulter tar mellan 1 000 kr och 1 500 kr per timme men hos oss jobbar vi istället i team till en fast månadskostnad. Våra sökmotoroptimerare gör er webbplats relevant för de sökfraser som era kunder Googlar på och med hjälp av en väl utformad länk-strategi berättar vi för Google att er sida är ”populär”. Genom att arbeta med optimering både på och utanför er hemsida kan vi hjälpa era att driva rätt typ av trafik till er hemsida och fånga upp besökare som är i behov av det just ni erbjuder!

Fördelarna med sökmotoroptimering är många, förutom att man når rätt målgrupp i rätt tid så kan ni också få mätbara resultat på ett helt annat sätt än vad andra marknadsföringskanaler erbjuder. Efter att vi installerat trafikspårningen på er hemsida kommer ni sedan tydligt kunna se vad detta har gett er.

Har ni Googlat er egen bransch?

Då har ni säkert lagt märke till att det ofta finns en eller flera aktörer i er bransch som nästan alltid ligger i toppen. Dessa aktörer arbetar med sökmotoroptimering och fångar just nu in kunder som egentligen kunde varit era. Låt oss få ändra på detta och optimera upp er sida högt upp på Google istället!

Riktar ni er mot kunder lokalt i er stad och närliggande städer, driver ni en webbshop och vill öka försäljningen eller vill ni synas för att stärka ert varumärke på nätet? Våra kunder är allt från hantverkare och tillverkande företag till webbshoppar och tjänsteföretag, vi har en lösningar som är anpassade efter just er verksamhet och era mål.

Vi jobbar främst mot små och medelstora företag och har tagit fram lösningar som passar även de minsta företagen. För många kan det ofta ses som en dyr kostnad att anlita en sökmotoroptimerare, något som kräver en stor marknadsföringsbudget och mycket tid. Många leverantörer i vår bransch tar ett onödigt högt pris och anledningen till det beror tyvärr ofta på att det finns en okunskap kring tjänsten av er som köpare. Vi har inte bara ett bra pris på sökmotoroptimering utan framförallt mycket prisvärda lösningar anpassade för er marknadsföringsbudget! Störst är inte först på Google, vi har hjälpt flera kunder som haft en liten budget att klättra om jättestora bolag i träfflistan. Den som vinner fighten på Google är inte den med störst budget utan den med rätt sökmotoroptimeringsföretag.

Vi har hjälpt över 300 företag med deras sökmotoroptimering
Vill ni också få nya kunder genom Google?

 

Fyll i formuläret så
skickar vi en kostnadsfri offert
Eller ring oss: 0380-127 00
så hjälper vi er!

GOOGLEANNONSERING

Med annonsering på Google når ni snabbt ut till de som söker efter era tjänster eller produkter. Ni betalar bara när någon klickar på just er annons.

SÖKORDSOPTIMERING

Öka synligheten i Googles träfflista och nå kunder som aktivt letar efter det ni erbjuder. Hos oss betalar ni bara för de dagar ni syns på Googles förstasida!

SÖKMOTOROPTIMERING

Genom att arbeta med rätt sökord och sökmotoroptimering både på och utanför er hemsida hjälper vi er att lyckas med er marknadsföring på Google.

Vanliga frågor

Sökmotoroptimering pris?

Vi får ofta frågan om vad det kostar att anlita en sökmotoroptimerare. och svaret är att alla ord är olika svåra och alla hemsidor har olika förutsättningar vilket gör att vi inte kan lämna ett fast pris för sökmotoroptimeringen utan att veta mer om ert mål och verksamhet.

Fyll i vårt offertformulär här ovan så återkommer vi med ett kostnadsförslag och ett pris, eller ring oss på 0380-12700 så berättar vi mer.

Varför välja oss?

För att vi är ett litet företag där ni får ett personligt bemötande, vi har inte tusentals kunder vilket gör att just ni blir en viktig kund för oss. Vi är inte en helhetsbyrå som arbetar med allt från reklam och webbsidor till sociala medier och digital marknadsföring, vi gör Googlemarknadsföring och det gör vi riktigt bra!

Vad är avtalstiden?

Vi har inga startavgifter, administrationsavgifter eller andra dolda avgifter, allt ingår i priset för att ni som kund inte ska få några oväntade överraskningar. De tar normalt sett mellan 2-5 månader att få upp en webbplats på Googles förstasida och därför behöver vi och våra kunder se detta som ett långsiktigt arbete, avtalet löper därför på 12 månader.