Fler affärer & kunder

Med sökmotoroptimering till ett rimligt pris!

Sökmotoroptimering

Att få in en besökare till er hemsida är såklart bra men det ni helst av allt vill ha är köpsugna besökare som faktiskt letar efter era tjänster eller produkter. Det är dessa besökare som vi med hjälp av sökmotoroptimering kan hjälpa er att fånga upp!

Genom att sökmotoroptimera er hemsida når ni ut till de som aktivt letar efter era tjänster eller produkter.
Vi har redan hjälpt hundratals företag att få topplaceringar på Google och därmed också hjälpt dessa att stärka sitt varumärke, öka sin försäljning och öka antalet nya kundkontakter.

Bara i Sverige görs ca 50 miljoner sökningar varje dag och ca 9 av 10 personer använder Google in de genomför ett köp, frågan är då vilket företag är det som syns när era potentiella kunder söker?

Hos oss tillkommer inga kostnader, vi erbjuder en totallösning för sökmotoroptimering till en fast månadskostnad!

 

sökmotoroptimering peka

Detta säger våra kunder

"Vi har arbetat med WebDivision sedan 2012.
De hjälper oss med både annonsering på Google och sökmotoroptimering av vår sajt.
De har gjort ett bra jobb och har under dessa år varit en viktig partner för vår digitala tillväxt. Vi kan varmt rekommendera dem som leverantör."
Niclas Allen
Brandexperten Sverige AB
Vi på Åre Travel hyr ut boenden med självhushåll och bästa läge i Åre. Vi kontaktade WebDivision för att få fler bokningar via vår hemsida genom att öka synligheten på Google.
Vi är imponerade av resultatet av deras arbete och kan varmt rekommendera denna SEO byrå.
Malin Lindgren
ÅRE TRAVEL DESIGNER AB
Vi valde 2018 att anlita WebDivision för vår e-handel både när det gäller sökmotoroptimering och annonsering via Google. Resultatet?
- Ökning i organisk trafik med 22 %
- Ökad intäkt organiskt 35 %
- Ökad intäkt via Google Ads 116 %
Fredrik Tålhagen
leifarvidsson.se
Svensk Certifiering
T-emballage
Taktäckarna
Leif Arvidsson
Vetri

Har ni Googlat er egen bransch?

Då har ni säkert lagt märke till att det ofta finns en eller flera aktörer i er bransch som nästan alltid ligger i toppen. Dessa aktörer arbetar med sökmotoroptimering och fångar just nu in kunder som egentligen kunde varit era.

Låt oss få ändra på detta och optimera upp er sida högt upp på Google istället!

Riktar ni er mot kunder lokalt i er stad och närliggande städer, driver ni en webbshop och vill öka försäljningen eller vill ni synas för att stärka ert varumärke på nätet? Våra kunder är allt från hantverkare och tillverkande företag till webbshoppar och tjänsteföretag, vi har en lösningar som är anpassade efter just er verksamhet och era mål.

Fördelarna med sökoptimering är många, förutom att man når rätt målgrupp i rätt tid så kan ni också få mätbara resultat på ett helt annat sätt än vad andra marknadsföringskanaler erbjuder. Efter att vi installerat trafikspårningen på er hemsida kommer ni sedan tydligt kunna se vad detta har gett er.

Marknadsföring SEO

Få nya kunder via Google

Vill även ni få nya kunder via Google. Fyll i formuläret så skickar vi er en kostnadsfri offert. 

4 år
År i branschen
14
Antal SEO-kunder
5 %
Klickar på de 3 första resultaten​

Få nya kunder via Google

Vill även ni få nya kunder via Google. Fyll i formuläret så skickar vi er en kostnadsfri offert. 

4 år
År i branschen
14
Antal SEO-kunder
5 %
Klickar på de 3 första resultaten​
kostnad sökmotoroptimering

Vad kostar sökmotoroptimering?

En av de första frågorna vi brukar få är ”Vad kostar sökmotoroptimering?”
och svaret blir alltid samma. Det beror på hur ni vill synas, hur mycket nya kunder och besökare ni vill ha. Vi har lösningar där sökmotoroptimering kostar 1 900 kr per månad upp till ca 25 000 kr per månad. Att få in en besökare till er hemsida är såklart bra men det ni helst av allt vill ha är köpsugna besökare som just nu letar efter era tjänster eller produkter.

Priset för sökmotoroptimering är ofta väldigt lågt om ni jämför med andra marknadskanaler, anledningen till detta är att ni når ut till rätt målgrupp när dom själva är intresserade och letar efter just era produkter eller tjänster.

Att anlita en sökmotoroptimerare och köpa den tjänsten tycker vi bör ses som en investering snarare än en kostnad, det ni stoppar in ska komma tillbaka i form av nya kunder, fler beställningar eller fler intresserade kontakter.

Priser för sökmotoroptimering

Många SEO-konsulter tar mellan 1 000 kr och 1 500 kr per timme men hos oss jobbar vi istället i team till en fast månadskostnad.

Våra sökmotoroptimerare gör er webbplats relevant för de sökfraser som era kunder Googlar på och med hjälp av en väl utformad länk-strategi berättar vi för Google att er sida är ”populär”. Genom att arbeta med optimering både på och utanför er hemsida kan vi hjälpa era att driva rätt typ av trafik till er hemsida och fånga upp besökare som är i behov av det just ni erbjuder

Vi jobbar främst mot små och medelstora företag och har tagit fram lösningar som passar även de minsta företagen.
För många kan det ofta ses som en dyr kostnad att anlita en sökmotoroptimerare, något som kräver en stor marknadsföringsbudget och mycket tid.

Många leverantörer i vår bransch tar ett onödigt högt pris och anledningen till det beror tyvärr ofta på att det finns en okunskap kring tjänsten av er som köpare. Vi har inte bara ett bra pris på sökmotoroptimering utan framförallt mycket prisvärda lösningar anpassade för er marknadsföringsbudget!

Störst är inte först på Google, vi har hjälpt flera kunder som haft en liten budget att klättra om jättestora bolag i träfflistan. Den som vinner fighten på Google är inte den med störst budget utan den med rätt sökmotoroptimeringsföretag.

Pris sökmotoroptimering

Få nya kunder via Google

Få nya kunder via Google

Vanliga frågor

Alla ord är olika svåra och alla hemsidor behöver olika mycket arbetsinsats. Vi lämnar gärna ett kostnadsförslag. Fyll i vårt offertformulär så gör en en analys över er sajt, era konkurrenter och era förutsättningar. Därefter kan vi skicka över ett kostnadsförslag på vad sökmotoroptimeringen skulle kosta för er.

De tar normalt sett mellan 2-5 månader att få upp en sida topp 10 på Google och därför vill vi ha chans att jobba med de utvalda sökorden och sökmotoroptimeringen i minst 12 månader.

Ingen som arbetar med sökmotoroptimering kan garantera en viss plats i träfflistan eller en viss synlighet på Google. Vi har sedan 2007 arbetat med sökmotoroptimering och har idag över 400 lyckade kundprojekt, skulle ni vara osäkra på om vi kan leverera skickar vi gärna över några kunder ni kan kontakta.

Vi fokuserar på en sak. Många SEO-leverantörer erbjuder allt från hemsida till tjänster inom sociala medier. Vi har i över 10 år erbjudit sökmotoroptimering vilket gör att vi idag är en av Sveriges vassaste på just detta. Våra ledord – Flexibla, effektiva och tillgängliga är något våra kunder vittnar om skiljer oss från övriga byråer.

Vårt mål är att ni ska synas topp 10 på Google och vi gör vad som krävs för att ta er dit, annars är det inte lönsamt för varken er eller oss. Vi kommer bland annat att göra en sökordanalys, relevansoptimera och anpassa er hemsida, arbeta med länk-strategier, konkurrensanalys, uppföljning mm.

Sökmotoroptimering och hemsidor går lite hand i hand. Vi kan genom någon av våra partners hjälpa er att ta fram en ny sökmotorvänlig hemsida.