Vem vinner fighten på Google?

Om vi inte lyckas få in er på Googles förstasida så tar vi inget betalt!

Riskfri sökordsoptimering

Att få in en besökare till er hemsida är såklart bra men det ni helst av allt vill ha är köpsugna besökare som faktiskt letar efter era tjänster eller produkter. Det är dessa besökare som vi med hjälp av sökordsoptimering kan hjälpa er att få in till er hemsida!

Idag är det förstasidan på Google som räknas, syns ni inte där kommer ni inte få några affärer. Därför har vi tagit fram ett upplägg där ni bara betalar för just detta, om sökordsoptimeringen leder till att ni får en placering på Googles förstasida. Inga startkostnader eller andra avgifter utan vi arbetar efter provision, det kallar vi riskfri sökordsoptimering.

Vi hjälper er att hamna högt upp på Google och ni betalar först när vi lyckats. Resultat först, faktura sen helt enkelt!

Resultatbaserad SEO

Detta säger våra kunder

Sedan 2021 har WebDivision hjälpt oss SEO-strategi. Redan några månader in i samarbetet upplever vi att personliga kontakten och uppföljningar fungerar bra.

De är enkla och raka i kommunikation och förstår vad vi vill med vår digitala marknadsföring.
Det märks också på vårt resultat att det finns ett engagerat team med specialister som bryr sig om vår vision.
Camilla Silbersky
ClearOn AB
Vi har haft ett utmärkt samarbete med WebDivision i flera år och är nöjda med detta. Deras medarbetare är drivande och arbetar aktivt med att förbättra vårt SEO arbete.

Trots rejält konkurrensutsatta sökord med sökvolym på flera tusen sökningar per månad har de lyckats få vår hemsida att kontinuerligt ranka mycket högt på Google.
Thomas Wuttke
Decosteel
Vi valde 2018 att anlita WebDivision för vår e-handel både när det gäller sökmotoroptimering och annonsering via Google. Resultatet?
- Ökning i organisk trafik med 22 %
- Ökad intäkt organiskt 35 %
- Ökad intäkt via Google Ads 116 %
Fredrik Tålhagen
leifarvidsson.se
Svensk Certifiering
Taktäckarna
Leif Arvidsson

Hur hittade ni till oss?

För oss är ni en potentiell kund som troligtvis hittade hit genom att söka efter någon av våra tjänster på Google. Precis på samma sätt kan vi med sökordsoptimering hjälpa er att synas på Google och fånga upp de kunder som söker efter just era produkter och tjänster.

Vi jobbar med långsiktig sökordsoptimering och är så pass duktiga på det vi gör att vi vågar säga ”Lyckas vi inte, betalar ni inget!”. Vi är en av få sökmotoroptimeringsföretag som jobbar HELT resultatbaserat och enbart tar betalt för de dagar som ni hamnar på Googles förstasida, alltså bara Topp 10 på Google.

Inga startkostnader, administrationskostnader eller andra dolda avgifter. Vi mäter era positioner varje dag och debiterar enbart för de dagarna som ni hamnat på Googles förstasida.

onlinemarknadsföring

Få nya kunder via Google

Få nya kunder via Google

Resultat SEO

Därför ska ni synas på Google

För många företag är synligheten på Google helt avgörande och en av deras viktigaste marknadsföringskanaler. Det är egentligen inte så konstigt, en person som söker efter just era produkter eller tjänster på Google är redan vid det steget intresserad. Införsäljningen är redan gjord, det finns ett intresse och personen letar just nu efter något företag att kontakta.

Google är idag Sveriges största köpkanal både för privatpersoner och företag. Enbart i Sverige görs det ca 55 miljoner sökningar varje dag av personer som letar efter information, varor och tjänster. Ungefär 80 % av besökarna kommer från en sökmotor och Google är den sökmotorn som är överlägset störst.

Att synas på Google, både den organiska träfflistan och Google Ads skiljer sig mycket från andra typer av marknadsföring och med rätt hjälp och rätt leverantör kan man nå fantastiska resultat!

”9 av 10 personer anger att de använder Google när de ska göra ett köp”

Få nya kunder via Google

Vill även ni få nya kunder via Google. Fyll i formuläret så skickar vi er en kostnadsfri offert. 

År i branschen
4 år
Antal SEO-kunder
14
Klickar på de 3 första resultaten​
5 %
Provisionsbaserad SEO

Resultat först, faktura sen!

Många som arbetar med sökmarknadsföring har valt att ta betalt med en fast månads eller årskostnad, detta upplägg är bra på det viset att ni vet exakt vad kostnaden blir. Det är mindre bra om ni hamnar hos en leverantör som inte får er att synas på Googles förstasida, det är nämligen de träffarna som räknas.

Att driva trafik till en sida eller öka antalet besökare till en hemsidan är enkelt, en annons på Aftonbladet kommer säkert ge er massa nya besökare men är de köpsugna?

Med sökordsoptimering fångar ni upp de som aktivt letar efter era produkter och tjänster på Google, de som letar just nu och är köpsugna! Men för att fånga upp dessa potentiella kunder så behöver ni synas på Google som en av de främsta alternativen i träfflistan annars kommer det inte ge er speciellt mycket.

Ingen kan garantera en topplacering i träfflistan men vi är så säkra på att vi kommer att lyckas och kan därför garantera att ni endast betalar för topplaceringar på Google. 

Att sätta ett pris i förväg för sökordsoptimering är omöjligt och inte speciellt seriöst, det finns så många olika parametrar som måste vägas in för att kunna bedöma arbetsinsatsen. Hur högt ni syns på Google idag, hur er hemsida ser ut och framför allt vilka sökord ni vill synas med på Google.

Vilken SEO optimering passar er?

Hur fungerar sökordsoptimering?

Sökordsoptimering innebär kortfattat att vi optimerar er hemsida för ett antal fritt utvalda sökord eller sökfraser. Sedan kan vi med hjälp av sökordsoptimeringen få er hemsida att synas högt upp i Googles träfflista när någon söker på dessa sökord.

Att sökordsoptimera sin hemsida hjälper Google att förstå vad hemsidan handlar om och vilka ord som är relevanta för sidan. Googles uppgift är att ge er ett så bra träffresultat som möjligt när ni söker och med hjälp av sökordsoptimering kan vi få Google att tycka att just er hemsida är en av de bästa träffarna att presentera i träfflistan.

Läs gärna mer om hur vi arbetar med sökordsoptimeringen och de olika delarna i arbetet under ”Strategi” uppe i menyn.

Få nya kunder via Google

Få nya kunder via Google

Vanliga frågor

Alla ord är olika svåra och alla hemsidor behöver olika mycket arbetsinsats. Vi jobbar HELT resultatbaserat med sökordsoptimeringen och därför behöver vi veta vilka sökord och sökfraser ni vill synas på och vilken hemsida som ska optimeras innan vi kan lämna ett pris, fyll i vår sökordsanalys så återkommer vi med ett kostnadsförslag.

Vi har inga startavgifter, administrationsavgifter eller andra dolda avgifter, vi tar betalat efter resultat. De tar normalt sett mellan 2-5 månader att få upp en sida topp 10 på Google och därför vill vi ha chans att jobba med de utvalda sökorden i minst 12 månader. Avtalet löper därför på 12 månader.

Ingen som arbetar med sökordsoptimering kan garantera en viss plats i träfflistan eller en viss synlighet på Google, att göra det vore bara oseriöst. Vi kan med hjälp av sökordsoptimeringen påverka er placering, vi är säkra på att vi kommer att lyckas men skulle vi mot förmodan ändå inte få in din hemsida topp 10 så kostar det ingenting.

För att vi är ett litet företag där ni får ett personligt bemötande, vi har inte tusentals kunder vilket gör att just ni blir en viktig kund för oss. Vår betalningsmodell som är helt resultatbaserad säger rätt mycket om hur duktiga vi är, lyckas vi inte så tar vi inget betalat. Hur många SEO-leverantörer vågar erbjuda sina kunder den dealen?

Vårt mål är att ni ska synas topp 10 på Google och vi gör vad som krävs för att ta er dit, annars är det inte lönsamt för varken er eller oss. Vi kommer bland annat att göra en sökordanalys, relevansoptimera och anpassa er hemsida, arbeta med länk-strategier, konkurrentanalys, statistikrapportering mm.

Sökmotoroptimering och en bra hemsida går lite hand i hand och vi kan hjälpa er att ta fram en ny sökmotorvänlig hemsida. Vi har partnernätverk med stor kundskap om webbdesign som både kan bygga enklare och mer avancerade webbplatser med ett SEO-tänk i botten.