Jobba på WebDivision

Ett SEM och SEO företag på höglandet

Lediga tjänster

På WebDivision AB hittar ni ett gäng som brinner för sökmotoroptimering och marknadsföring på Google. Vi har varit igång sedan 2007 och har under resans gång blivit ännu bättre på det vi gör, att hjälpa företag att växa och få mer lönsamhet genom Sveriges största köpkanal Google.

I takt med att våra kunder växer måste även vi växa och därför är vi alltid intresserade av att träffa drivna talanger inom webb, SEO, SEM och digital marknadsföring. Företaget har en familjär känsla där en stressfri, flexibel och trivsam arbetsplats är en del av vår vision.

Passar du inte för någon av de tjänsterna vi söker just nu? Ta en kontakt med oss ändå om du tycker att det vi gör verkar intressant, vi är i ett expansivt skede och för oss kan det vara intressant att träffa dig!

Skicka en spontanansökan till oss på info@webdivision.se

Eftermarknad SEO

Vi söker fler säljare!

Vill du ha en vardag som präglas av variation, frihet, kreativitet och många kontaktytor? Är du duktig på att bygga och bevara kundrelationer och vill arbeta med ett av världens största varumärken? Då kan det vara du som är WebDivisions nästa säljare!

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett roligt, omväxlande och spännande arbete där du får möjlighet att skapa många kontaktytor samt där du erbjuds goda personalförmåner. Här får du variation, nära till påverkan och ansvar för att upprätthålla en hög kundnöjdhet.

Behöver du flexa, vara ledig eller jobba hemifrån någon dag är det inga problem. Vår personal tar ett stort eget ansvar vilket i gengäld ger möjligheter till frihet och flexibilitet när situationen kräver det.

Vi jobbar mycket i team där gemenskap och samarbete är viktigt, för att behålla en bra laganda gör vi årligen flera aktiviteter/event tillsammans i företaget.

Tjänsten är på heltid 8-17. 

Låter tjänsten intressant? Välkommen att skicka din ansökan till Ansokan@webdivision.se.

Arbetsbeskrivning

Du kommer genom besök, telefon eller videomöten söka upp nya företag i syfte att hjälpa dessa att nå ut eller öka sin försäljning genom Google.
Du är med i hela säljprocessen, från att boka in och genomföra möte, till att sedan ta fram den bästa lösningen och ta affären i mål.

I vårt team finns bland annat sökspecialister, utvecklare, projektledare och andra säljare som tillsammans hjälper dig att leverera den bästa marknadsföringslösning för kunden. Du får en grundläggande utbildning och självklart går du bredvid en erfaren säljare i början som ser till att du får alla verktyg som krävs för att lyckas.

Du som söker ska ha tidigare dokumenterad säljerfarenhet med goda resultat och vana att boka egna möten.

Som person är du initiativtagande, kreativ och gillar utmaningar. Du är mycket duktig på att uttrycka dig till olika målgrupper och du inger förtroende, vilket leder till framgångsrika resultat. I denna rollen tycker vi inte att din formella utbildning är det viktigaste, vi ser mer till din person och dina drivkrafter.