Om oss på WebDivision

Ett SEM och SEO företag på höglandet

Specialister på sökmotoroptimering

I närheten av Jönköping, närmare bestämt i Nässjö hittar ni ett gäng som brinner för sökmotoroptimering och marknadsföring på internet.

WebDivision Sverige AB startade 2007 och arbetar med att hjälpa företag att förbättra sin synlighet på Google och på så vis få nya affärer och fler kontakter. WebDivision är idag en del av koncernen Diagonal Förlags AB i Borås.

Vi har idag över 400 kunder som vi hjälpt till topplaceringar på Google med hjälp av sökmotoroptimering och annonsering via Google.

Vi har mer än 15 år i branschen och har genom åren samlat på oss stor erfarenhet och kunskap av hur man som företag får lönsamhet genom sökoptimering på Google.

vision

Vår vision

Flexibla, Tillgängliga & Effektiva

Vi tror att flexibilitet är en av huvudnycklarna till ett framgångsrikt samarbete och nöjda kunder. Nästan alla företag vill synas på Google men nästan alla har också olika behov och förutsättningar.

Vi vill att alla företag ska få möjlighet att göra en lönsam Googlemarknadsföring oavsett storlek. WebDivision vill skapa den möjligheten genom att erbjuda kvalitativa och prisvärda lösningar som även de mindre företagen får rum med i deras marknadsföringsbudgetar. Vi är inte bara flexibla i våra kundrelationer, Google förändras hela tiden och därför är det minst lika viktigt att vara flexibla i både arbetsmetoder och interna verktyg.

Marknadsföring via Google är för de flesta företag oerhört viktigt men samtidigt också något som för många är svårt att förstå och sätta sig in i. Vi ska därför ha en hög tillgänglighet och alltid finnas nära till hands när våra kunder har funderingar eller frågor. Vi kommunicerar på ett lättförståeligt, rakt och enkelt sätt både mot våra kunder och mellan kollegor. Våra kunder ska känna sig trygga och tydligt se värdet i tjänsten de betalar för.

Vi är en av Sveriges mest prisvärda leverantör av sökmotoroptimering. Vi tror att nyckelordet här är effektivitet! Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra, effektivisera vårt arbetssätt och våra arbetsflöden. Med en lyhörd ledning och ett gäng otroligt duktiga, och kreativa medarbetare kan vi idag hålla ett av landets lägsta priser där vi samtidigt levererar en tjänst som håller en otroligt hög kvalité och skapar lönsamhet för våra kunder.

 

Få nya kunder via Google

Vill även ni få nya kunder via Google. Fyll i formuläret så skickar vi er en kostnadsfri offert. 

År i branschen
4 år
Antal SEO-kunder
14
Klickar på de 3 första resultaten​
5 %

Vilken SEO optimering passar er?

Våra medarbetare

Daniel Holst

Daniel Holst

Sälj & Marknad

tel 0380-127 03

Mahmoud Sheikh

Mahmoud Sheikh

Säljare

tel 0380-127 08

Johan Kingsepp

Johan Kingsepp

Servicekoordinator

tel 0380-127 04

Greger Lägersten

Greger Lägersten

SEO tekniker

tel 0380-127 07

Jonathan Hörberg

Jonathan Hörberg

SEO tekniker

tel 0380-127 00

Sidney Ahlin

Sidney Ahlin

Adwordstekniker

tel 0380-127 00

Fredrik Hulth

Fredrik Hulth

Utvecklare

tel 0380-127 00