Specialister på sökmotoroptimering & Googlemarknadsföring

I närheten av Jönköping, närmare bestämt i Nässjö hittar ni ett gäng som brinner för sökmotoroptimering och marknadsföring på internet. WebDivision Sverige AB startade 2007 och arbetar med att hjälpa företag att förbättra sin synlighet på Google och på så vis få nya affärer och fler kontakter. Vi har hjälpt över 300 kunder att få topplaceringar på Google med hjälp av sökmotoroptimering och annonsering via Google. Vi har mer än 10 år i branschen och har genom åren samlat på oss stor erfarenhet och kunskap av hur man som företag får lönsamhet genom sökoptimering på Google.

Vi erbjuder tjänster inom både sökmotoroptimering (SEO) och Googleannonsering (SEM).  För vår tjänst SEO kan vi arbeta både mot ett fast pris och mot provision, vi anser att vi är så pass bra att vi kan ta risken att bara få betalat om vi lyckas. Via duktiga och pålitliga partners har vi även möjlighet att hjälpa våra kunder med att förbättra och bygga nya webbplatser, då såklart med stort fokus på sökmotorvänlighet.

Våra kunder är små och medelstora företag som vill nå ut på den svenska marknaden. Vi hjälper allt från e-handlare och tjänsteföretag som vill nå hela Sverige till det lite mindre företaget som exempelvis vill nå ut i Jönköping med omnejd.
Vi har kontor på Postgatan 7 i centrala Nässjö, är ni er i närheten är ni varmt välkomna in på en kaffe och lite Google-snack!

Vill ni veta mer om våra tjänster? Kontakta oss redan idag så hjälper vi er!

om oss

Vår vision – Flexibla, Tillgängliga & Effektiva

Vi tror att flexibilitet är en av huvudnycklarna till ett framgångsrikt samarbete och nöjda kunder. Nästan alla företag vill synas på Google men nästan alla har också olika behov och förutsättningar.

Vi vill att alla företag ska få möjlighet att göra en lönsam Googlemarknadsföring oavsett storlek. WebDivision vill skapa den möjligheten genom att erbjuda kvalitativa och prisvärda lösningar som även de mindre företagen får rum med i deras marknadsföringsbudgetar. Vi är inte bara flexibla i våra kundrelationer, Google förändras hela tiden och därför är det minst lika viktigt att vara flexibla i både arbetsmetoder och interna verktyg.

Marknadsföring via Google är för de flesta företag oerhört viktigt men samtidigt också något som för många är svårt att förstå och sätta sig in i. Vi ska därför ha en hög tillgänglighet och alltid finnas nära till hands när våra kunder har funderingar eller frågor. Vi kommunicerar på ett lättförståeligt, rakt och enkelt sätt både mot våra kunder och mellan kollegor. Våra kunder ska känna sig trygga och tydligt se värdet i tjänsten de betalar för.

Vi är en av Sveriges mest prisvärda leverantör av sökmotoroptimering. Vi tror att nyckelordet här är effektivitet! Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra, effektivisera vårt arbetssätt och våra arbetsflöden. Med en lyhörd ledning och ett gäng otroligt duktiga, och kreativa medarbetare kan vi idag hålla ett av landets lägsta priser där vi samtidigt levererar en tjänst som håller en otroligt hög kvalité och skapar lönsamhet för våra kunder.

om oss
Lars Philipson
Lars PhilipsonVD
lars.philipson@webdivision.se
tel 0380-127 01

”Sedan vi startade företaget vintern 2007 har vi samlat på oss mycket erfarenhet och nya lärdomar. Jag tror att mycket av vår framgång har berott på att vi har tagit till oss av de åsikter kunderna har haft, det handlar i slutändan alltid om vad kunden vill ha och därför tror jag detta är jätteviktigt. Vi har alltid försökt att vara flexibla och ha ett personligt bemötande, kunden ska känna att de inte bara är ”en i mängden” vilket man tyvärr ofta får känslan av hos många lite större bolag.”

Daniel Holst
Daniel HolstSälj & Marknad
daniel.holst@webdivision.se
tel 0380-127 03

”Det som är en sanning denna vecka behöver inte vara det under nästa, tekniken, internet och Google förändras hela tiden. Att få jobba med något så dynamiskt som Google är riktigt spännande och utmanande. Google är idag Sveriges största köpkanal för både företag och konsumenter vilket jag också tycker märks tydligt för de företag vi hjälper. Vi fångar upp deras kunder när de redan har ett intresse, det är inte många andra kanaler där du har den möjligheten”

Alexander Hausmanis
Alexander HausmanisSälj & Partneransvarig
alexander.hausmanis@webdivision.se
tel 0380-127 09

”Jag har arbetat med digital marknadsföring sedan år 2000 och har alltid haft Google som min favorit. Som marknadsförare har jag alltid försökt att hitta produkter och metoder som ger mest effekt för sin investering. Detta vågar jag år 2020 påstå att Google kan ge, mest marknadsföringseffekt per investerad krona. Jag ser fram emot att under år 2020 och framåt få träffa företagare och berätta mer om vilken otrolig effekt Google kan ha för företagets försäljning om man har en trygg och stabil partner som WebDivision.”

Johan Kingsepp
Johan KingseppServicekoordinator
johan.kingsepp@webdivision.se
tel 0380-127 04
Greger Lägersten
Greger LägerstenSEO Tekniker
greger.lagersten@webdivision.se
tel 0380-127 07
Jonathan Hörberg
Jonathan HörbergSEO Tekniker
jonathan.horberg@webdivision.se
tel 0380-127 00
Sidney Ahlin
Sidney AhlinAdwordstekniker
sidney.ahlin@webdivision.se
tel 0380-127 00

”Med Google Adwords så har vi möjlighet att göra marknadsföringen kostnadseffektiv och kontinuerligt se vad som fungerar bäst. Till skillnad från annonsering och reklam genom andra medier så har vi långt mer kontroll över hur, var och när annonser visar. Dessutom finns det möjlighet att mäta hur mycket köp eller skickade offerter som görs vilket tillåter oss att direkt se vad som är mest lönsamt för våra kunder. Det är ett flexibelt verktyg som ständigt utvecklas och det finns alltid något att förbättra.”

Jimmy Hörberg
Jimmy HörbergSEO Tekniker
jimmy.horberg@webdivision.se
tel 0380-127 00

”När vi fått ett mindre företag att synas som ett av de främsta alternativen på Google så är det riktigt roligt att arbeta med sökmotoroptimering och marknadsföring på internet. Konkurrensen är oerhört tuff men vi vet att vi lyckas och just därför kan vi erbjuda tjänsten Google Topp 10.″

Fredrik Hulth
Fredrik HulthUtvecklare
fredrik.hulth@webdivision.se
tel 0380-127 00

”Utmaningen som ligger i att arbeta med utveckling är att behovet av att hänga med i senaste vågen av imorgon måste kombineras med att samtidigt stå stadigt kvar i ett Internet av stenåldern. Jag ser ofta utmaningar, problem, lösningar, men tyvärr dyker inte alltid den perfekta lösningen upp på ett identifierat problem. Problematiken ligger sedan i att den optimala lösningen på de flesta identifierbara problem inte nödvändigtvis stavas teknik, utan ligger i den metod som vi människor genom årtusenden löst konflikter – kommunikation – att helt enkelt försöka förstå varandra”

Vi har hjälpt över 300 företag att med sökmotoroptimering
Vill ni också få nya kunder genom Google?

 

Fyll i formuläret så
skickar vi en kostnadsfri offert
Eller ring oss: 0380-127 00
så hjälper vi er!

GOOGLEANNONSERING

Med annonsering på Google når ni snabbt ut till de som söker efter era tjänster eller produkter. Ni betalar bara när någon klickar på just er annons.

SÖKORDSOPTIMERING

Öka synligheten i Googles träfflista och nå kunder som aktivt letar efter det ni erbjuder. Hos oss betalar ni bara för de dagar ni syns på Googles förstasida!

SÖKMOTOROPTIMERING

Genom att arbeta med rätt sökord och sökmotoroptimering både på och utanför er hemsida hjälper vi er att lyckas med er marknadsföring på Google.