WebDivision AB

På WebDivision AB hittar ni ett gäng som brinner för sökmotoroptimering och marknadsföring på internet. WebDivision Sverige AB startade 2007 och arbetar med att hjälpa företag att förbättra sin synlighet på Google och på så vis få nya affärer och fler kontakter. Vi har hjälpt över 300 kunder att få topplaceringar på Google och med 10 år i branschen har vi samlat på oss stor erfarenhet och kunskap .

Vi erbjuder tjänster inom både sökmotoroptimering (SEO) och Googleannonsering (SEM).  För vår tjänst SEO kan vi arbeta både mot ett fast pris och mot provision, vi anser att vi är så pass bra att vi kan ta risken att bara få betalat om vi lyckas. Via duktiga och pålitliga partners har vi även möjlighet att hjälpa våra kunder med att förbättra och bygga nya webbplatser, då såklart med stort fokus på sökmotorvänlighet.

Våra kunder är små och medelstora företag som vill nå ut på den svenska marknaden men vi har även en del kunder i grannländerna. Vi har kontor på Postgatan 7 i centrala Nässjö, befinner ni er i närheten är ni varmt välkomna in på en kaffe och lite Google-snack.

Vill ni veta mer om våra tjänster? Kontakta oss redan idag så hjälper vi er!

om oss
Lars Philipson
Lars PhilipsonVD
lars.philipson@webdivision.se
tel 0380-127 01

”Sedan vi startade företaget vintern 2007 har vi samlat på oss mycket erfarenhet och nya lärdomar. Jag tror att mycket av vår framgång har berott på att vi har tagit till oss av de åsikter kunderna har haft, det handlar i slutändan alltid om vad kunden vill ha och därför tror jag detta är jätteviktigt. Vi har alltid försökt att vara flexibla och ha ett personligt bemötande, kunden ska känna att de inte bara är ”en i mängden” vilket man tyvärr ofta får känslan av hos många lite större bolag.”

Daniel Holst
Daniel HolstSälj & Marknad
daniel.holst@webdivision.se
tel 0380-127 03

”Det som är en sanning denna vecka behöver inte vara det under nästa, tekniken, internet och Google förändras hela tiden. Att få jobba med något så dynamiskt som Google är riktigt spännande och utmanande. Google är idag Sveriges största köpkanal för både företag och konsumenter vilket jag också tycker märks tydligt för de företag vi hjälper. Vi fångar upp deras kunder när de redan har ett intresse, det är inte många andra kanaler där du har den möjligheten”

Jimmy Hörberg
Jimmy HörbergSEO Tekniker
jimmy.horberg@webdivision.se
tel 0380-127 00

”När vi fått ett mindre företag att synas som ett av de främsta alternativen på Google så är det riktigt roligt att arbeta med sökmotoroptimering och marknadsföring på internet. Konkurrensen är oerhört tuff men vi vet att vi lyckas och just därför kan vi erbjuda tjänsten Google Topp 10.″

Fredrik Hulth
Fredrik HulthUtvecklare
fredrik.hulth@webdivision.se
tel 0380-127 00

Sidney Ahlin
Sidney AhlinAdwordstekniker
sidney.ahlin@webdivision.se
tel 0380-127 00

Vi har hjälpt över 250 företag att synas på Google
Vill ni också få nya kunder genom Google?

 

Fyll i formuläret så
skickar vi en kostnadsfri offert
Eller ring oss: 0380-127 00
så hjälper vi er!

GOOGLEANNONSERING

Med annonsering på Google når ni snabbt ut till de som söker efter era tjänster eller produkter. Ni betalar bara när någon klickar på just er annons.

SÖKORDSOPTIMERING

Öka synligheten i Googles träfflista och nå kunder som aktivt letar efter det ni erbjuder. Hos oss betalar ni bara för de dagar ni syns på Googles förstasida!

SÖKMOTOROPTIMERING

Genom att arbeta med rätt sökord och sökmotoroptimering både på och utanför er hemsida hjälper vi er att lyckas med er marknadsföring på Google.

Vanliga frågor

Alla ord är olika svåra och alla hemsidor behöver olika mycket arbetsinsats. Vi jobbar HELT resultatbaserat med sökordsoptimeringen och därför behöver vi veta vilka sökord och sökfraser ni vill synas på och vilken hemsida som ska optimeras, fyll i vår sökordsanalys så återkommer vi med ett kostnadsförslag.
För att vi är ett litet företag där du får ett personligt bemötande, vi har inte tusentals kunder vilket gör att just du blir en viktig kund för oss. Vår betalningsmodell som är helt resultatbaserad säger rätt mycket om hur duktiga vi är, lyckas vi inte så tar vi inget betalat. Hur många SEO-leverantörer vågar erbjuda sina kunder den dealen?
Vi har inga startavgifter, administrationsavgifter eller andra dolda avgifter, vi tar betalat efter resultat. De tar normalt sett mellan 2-5 månader att få upp en sida topp 10 på Google och därför vill vi ha chans att jobba med de utvalda sökorden i minst 12 månader. Avtalet löper därför på 12 månader.
Vårt mål är att ni ska synas topp 10 på Google och vi gör vad som krävs för att ta er dit, annars är det inte lönsamt för varken er eller oss. Vi kommer bland annat att göra en sökordanalys, relevansoptimera och anpassa er hemsida, arbeta med länk-strategier, konkurrentanalys, statistikrapportering mm.
Ingen som arbetar med sökordsoptimering kan garantera en viss plats i träfflistan på Google, att göra det vore bara oseriöst. Vi kan med hjälp av sökordsoptimeringen påverka er placering, vi är säkra på att vi kommer att lyckas men skulle vi mot förmodan ändå inte få in din hemsida topp 10 så kostar det ingenting.

Sökmotoroptimering och en bra hemsida går lite hand i hand och vi kan hjälpa er att ta fram en ny sökmotorvänlig hemsida. Vi har partnernätverk med stor kunskap om webbdesign som både kan bygga enklare och mer avancerade webbplatser