Sökresultat inifrån apparna

Sökresultat inifrån apparna

Sökresultat inifrån apparna

Sökresultat inifrån apparna

Den 4 december släppte Google den senaste funktionen för Googles Sök app som innebär att numera ”dras” inte bara sökresultaten från webben utan även inifrån Android apparna. Detta gör det enklare än någonsin att hitta exakt det ni letar efter.

Om ni söker till exempel efter en film, kommer sökningen visa relaterade resultat så som bioprogram och ofta noteringar från den enormt stora filmdatabasen IMDB.com. Detta är således inte alltför användbart om ni redan har IMDB appen installerad på din smartphone. Men nu, när ni är inloggade på ert Google-konto kommer ”sökappen” veta exakt vilka appar som är installerade på er smartphone och därefter visa resultaten som finns inuti dem med en tydlig och smidig ”Öppna i appen” länk.

Genom att klicka på länken kommer ni direkt att komma till den specifika sökfrågan inne i appen (som IMDB i detta exempel), vilket gör Google Sök till ett universellt verktyg för att söka på nätet efter något med hjälp av er Android-enhet.

För närvarande är de nya sökresultaten bara tillgängliga på engelska, och för Android-enheter med version 2.3 +. Allt fler utvecklare göra sina program kompatibla med den här nya funktionen och några av de mest kända är appar så som Etsy, Expedia, Flixster, IMDB, Trulia och Wikipedia. Men fler och fler tillkommer hela tiden. Under tiden kan ni uppdatera er Google Sök app via länken här.

Google Sökresultat

Få nya kunder via Google

Vill även ni få nya kunder via Google. Fyll i formuläret så skickar vi er en kostnadsfri offert. 

År i branschen
4 år
Antal SEO-kunder
14
Klickar på de 3 första resultaten​
5 %

Vilken SEO optimering passar er?