Google blir domänåterförsäljare

Google blir domänåterförsäljare

Google blir domänåterförsäljare

Google blir domänåterförsäljare

Google har tagit ännu ett steg närmare mot att ”äga” webben via deras nya tjänst Google Domains. Med deras nya tjänst kan ni som användare registrera domäner och de har själva gått ut med att man ska få tillgång till nya domännamn så som till exempel .photography. Än så länge är Google Domains bara tillgänglig i en sluten betaversion som bara tillåter registrering för den som har inbjudan.

Möjligheten att kunna göra upp till hundra olika Email adresser som automatiskt kan skickas vidare till ditt Gmail-konto, helt anonym registrering och integrering med flertalet tjänster för att skapa webbsidor är bara några av de tjänster som erbjuds. Just när det gäller skapandet av webbsidor så samarbetar Google med sex stycken olika företag som arbetar inom det området och bland dessa ingår exempelvis Weebly, Shopify och Squarespace.

Google själva säger dessutom att ”Vi kommer att arbeta för att förse er med så många alternativ som möjligt, så att ni kan hitta de mest relevanta och meningsfulla namnen, när ni kommer igång online” vilket låter lockande.

Som vi tidigare nämnde är Google Domains i nuläget enbart tillgänglig för er som har en ”invite” till deras slutna betaversion men tanken är att den framöver ska öppnas upp och bli tillgänglig för alla. Tilläggas bör att det hitintills inte har nämnts något om datum för detta eller gällande priser. Men med tanke på tidigare Google tjänster så kommer detta sannolikt att vara en mycket prisvärd tjänst.

Google domänåterförsäljare

Få nya kunder via Google

Vill även ni få nya kunder via Google. Fyll i formuläret så skickar vi er en kostnadsfri offert. 

År i branschen
4 år
Antal SEO-kunder
14
Klickar på de 3 första resultaten​
5 %

Vilken SEO optimering passar er?