Facebook Offers

Facebook Offers

Facebook Offers

Facebook Offers

Det har kommit en ny funktion till Facebook som handlar om erbjudanden man som administratör för en företagssida kan välja att skicka ut till alla som gillar ens sida, och dessa dyker då upp i loggen. Man kan efter man mottagit ett erbjudande välja att skicka det till den mailadressen som är kopplad till Facebook.

Om du vill utnyttja ett erbjudande behöver du bara klicka på Hämta erbjudande från händelsen där du ser den på Facebook. En annan bra funktion är att du även kan dela ett erbjudande med dina vänner genom att klicka på länken ”dela erbjudande” under händelsen och väljer ett delningsalternativ i listmenyn. Vilket i sin tur leder till att folk pratar om ditt företags sida och på så sätt kan det locka till sig nya kunder.

Än så länge är det bara några få företag som testar funktionen men det kommer snart att bli tillgängligt för alla företag med en facebooksida. Detta leder i sin tur att lokala företag och mindre butiker får en bra plattform att nå ut med erbjudanden till kunder och även att det kommer bli lättare att få fler ”gilla” till sin facebooksida eftersom just erbjudanden är något de allra flesta gillar att ta del av.

Facebook Offers

Få nya kunder via Google

Vill även ni få nya kunder via Google. Fyll i formuläret så skickar vi er en kostnadsfri offert. 

År i branschen
4 år
Antal SEO-kunder
14
Klickar på de 3 första resultaten​
5 %

Vilken SEO optimering passar er?