Sökordsoptimering

Resultatbaserad sökordsoptimering som tar er till toppen!

För oss är DU en potentiell kund som troligtvis hittade hit genom att söka efter någon av våra tjänster på Google. Precis på samma sätt kan vi med sökordsoptimering hjälpa er att synas på Google och fånga upp de kunder som söker efter era produkter och tjänster.

Vi jobbar med långsiktig sökordsoptimering och är så pass duktiga på det vi gör att vi vågar säga ”Lyckas vi inte, betalar ni inget!”. Vi är en av få sökmotoroptimeringsföretag som jobbar HELT resultatbaserat och enbart tar betalt för det dagar som ni ligger på Googles förstasida, alltså bara topp 10 på Google. Inga startkostnader, administrationskostnader eller andra dolda avgifter. Vi mäter era positioner varje dag och debiterar enbart för de dagarna som ni ligger topp 10 på Google.

En viktig marknadsföringskanal för ditt företag.

För många företag är sökordsoptimering deras viktigaste marknadsföringskanal och det är egentligen kanske inte så konstigt. En person som söker efter just dina produkter eller tjänster på Google är redan vid det steget intresserad. Införsäljningen är redan gjort, det finns ett intresse och personen letar just nu efter något företag att kontakta. Marknadsföring på Google, både den organiska listan och Google Adwords skiljer sig mycket från andra typer av marknadsföring och med rätt hjälp och rätt leverantör kan man nå fantastiska resultat!

Vi hjälper er att synas bättre på Google.

Sökordsoptimering (eller sökmotoroptimering som det också kallas) innebär kortfattat att man optimerar sin hemsida för ett antal sökord. Sedan kan vi med hjälp av sökordsoptimeringen får sidan att synas högt upp i Googles träfflista när någon söker på dessa sökord. Att sökordsoptimera sin hemsida hjälper Google att förstå vad hemsidan handlar om och vilka ord som är relevanta för sidan. Googles uppgift är att ge dig ett så bra träffresultat som möjligt när du söker och med hjälp av sökordsoptimering kan vi få Google att tycka att just er hemsida är en av de bästa träffarna att presentera i träfflistan.

Vanliga frågor

Vad kostar det?

Alla ord är olika svåra och alla hemsidor behöver olika mycket arbetsinsats. Vi jobbar HELT resultatbaserat och därför behöver vi veta vilka sökord och sökfraser ni vill synas på och vilken hemsida som ska optimeras, fyll i vår sökordsanalys så återkommer vi med ett kostnadsförslag.

Vad ingår i tjänsten?

Vårt mål är att ni ska synas topp 10 på Google och vi gör vad som krävs för att ta er dit, annars är det inte lönsamt för varken er eller oss. Vi gör b.la. analys och ändringar på er hemsida, länk-strategier, konkurrentanalys, statistikrapportering mm.

Har ni bindningstid?

Vi har inga startavgifter, administrationsavgifter eller andra dolda avgifter, vi tar betalat efter resultat. De tar normalt sett mellan 2-5 månader att få upp en sida topp 10 på Google och därför vill vi ha chans att jobba med de utvalda sökorden i minst 12 månader. Avtalet löper därför på 12 månader.

Om vi inte lyckas?

Ingen kan garantera en viss plats i träfflistan på Google, att göra det vore bara oseriöst. Vi kan med hjälp av sökordsoptimeringen påverka er placering, vi är säkra på att vi kommer att lyckas men skulle vi mot förmodan ändå inte få in din hemsida topp 10 så kostar det ingenting.

Straff av Google?

Ja, en sida kan bli straffad av Google även om det ska krävas rätt mycket för att det ska hända. Lägger du t.ex. in en lista över dina sökord med vit text mot vit bakgrund på din hemsida så kommer det sannolik ge din sida ett straff. En sida kan även bli straffad av länkar som riktas mot din sida men det är ett mer komplicerat straff. Läs mer om straff på Google i vår blogg

Varför välja er?

För att vi är ett litet företag där du får ett personligt bemötande, vi har inte tusentals kunder vilket gör att just du blir en viktig kund för oss. Vår betalningsmodell som är helt resultatbaserad säger rätt mycket om hur duktiga vi är, lyckas vi inte så tar vi inget betalat. Hur många SEO-leverantörer vågar erbjuda sina kunder den dealen?

Våra kunder säger

Sökordsoptimering pil

Betala enbart för topplaceringarna på Google.

Många sökmotoroptimeringsföretag har valt att jobba med en fast månads eller årskostnad, detta upplägg är bra på det viset att ni vet exakt vad kostnaden blir. Det är mindre bra om ni hamnar hos en leverantör som inte får er att synas på Googles förstasida, det är nämligen de träffarna som räknas

Att sätta ett pris för sökmotoroptimering är nästan omöjligt, det finns så många olika parametrar som måste vägas in för att kunna bedöma arbetsinsatsen. Vilken plats har ni på Google idag, hur ser er hemsida ut och framför allt vilka sökord vill du synas med på Google.

Ingen kan garantera en topplacering i träfflistan men vi är så säkra på att vi kommer att lyckas och kan garantera att du endast betalar för topplaceringar på Google.

Kostnadsfri sökordsanalys

Fyll i formuläret nedan så utför vi en kostnadsfri sökordsanalys på orden ni fyller i och redovisar vilken position ni har på Google idag.Upprepa tecken: captcha

© Copyright 2015 WebDivision Sverige AB