Loading...
Google Analytics
Meta Description
Rubriker
Title taggen

Hur skriver man sökmotorvänliga rubriker?

rubriker
Vi har hjälpt över 250 företag att synas på Google
Vill ni också få nya kunder genom Google?

 

Fyll i formuläret så
skickar vi en kostnadsfri offert
Eller ring oss: 0380-127 00
så hjälper vi er!

GOOGLEANNONSERING

Med annonsering på Google når ni snabbt ut till de som söker efter era tjänster eller produkter. Ni betalar bara när någon klickar på just er annons.

SÖKORDSOPTIMERING

Öka synligheten i Googles träfflista och nå kunder som aktivt letar efter det ni erbjuder. Hos oss betalar ni bara för de dagar ni syns på Googles förstasida!

SÖKMOTOROPTIMERING

Genom att arbeta med rätt sökord och sökmotoroptimering både på och utanför er hemsida hjälper vi er att lyckas med er marknadsföring på Google.

Vanliga frågor

Ja, de flesta i branschen är rätt överens om att om man jobbar med inlänkar på fel sätt så kan det skada din hemsida på så vis att du tappar positioner eller försvinner helt från Googles träfflista. Det ska dock mycket till för att en sida ska kunna straffas av Google på grund av länkar som riktats mot sidan.

Om något tidigare seo-bolag, du själv eller någon annan har riktat dåliga länkar mot din hemsida så kan det vara bra att plocka bort dom. Försök först själv att kontakta de som ansvarar för den dåliga länken och går inte det så kan du pröva att meddela Google om dina dåliga länkar. Du kan skicka in en lista till Google över länkar du vill att dom ska ignorera genom Disavow i Google Webmaster tools.

Om du får en länk på min sida kan jag få en länk på din sida? Att byta länkar med en annan sida är lätt för Google att genomskåda och brukar inte ge så mycket kraft, försök att skaffa länkar på annat sätt.

Att länka ut från din hemsida till andra sidor är bra men även här ska det ske på ett naturligt sätt. 50 länkar från dina hemsida till andra hemsidor är rätt ovanligt på en vanlig företagshemsida men några länkar till dina leverantör eller kunder är inget konstigt.

Offert