Konverteringsoptimering

En av de stora fördelarna med marknadsföring på nätet och sökordsoptimering är att nästan allt är mätbart. Genom att mäta trafiken till er hemsida och era placeringar på Google kan ni följa utvecklingen och av vårt arbete dag för dag. Vi mäter och analyserar er trafik i Google Analytics och har ni inte det sedan tidigare installerar vi det åt er på er hemsida.

Vad är syftet med er hemsida? Är den till för att informera om era tjänster eller att skapa ett mervärde för befintliga kunder? Vill ni få fler som ringer till er eller är målet att en besökare ska fylla i ert kontaktformulär? Oavsett vad ni har för mål med er hemsida så måste det mätas och följas upp! Vi ser till att ni får koll på era besökare och hjälper er att ta fram viktiga nyckeltal för er digitala marknadsföring. Vi mäter också hur ni ligger till på Google, alltså vilka positioner ni har på era sökord och sökfraser. Genom vår rankingportal kan ni se era dagsaktuella placeringar och varje månad sammanställer vi en månadsrapport. Månadsrapporten mailas ut till er en gång i månaden och där kan ni tydligt se hur era placeringar på Google har utvecklats.

uppföljning och trafikanalys
Vi har hjälpt över 300 företag att synas på Google
Vill ni också få nya kunder genom Google?

 

Fyll i formuläret så
skickar vi en kostnadsfri offert
Eller ring oss: 0380-127 00
så hjälper vi er!

GOOGLEANNONSERING

Med annonsering på Google når ni snabbt ut till de som söker efter era tjänster eller produkter. Ni betalar bara när någon klickar på just er annons.

SÖKORDSOPTIMERING

Öka synligheten i Googles träfflista och nå kunder som aktivt letar efter det ni erbjuder. Hos oss betalar ni bara för de dagar ni syns på Googles förstasida!

SÖKMOTOROPTIMERING

Genom att arbeta med rätt sökord och sökmotoroptimering både på och utanför er hemsida hjälper vi er att lyckas med er marknadsföring på Google.