Resultat och uppföljning

Det ni stoppar in ska ni få tillbaka

Rätt ord för er sökmarknadsföring

Första steget när man ska optimera en hemsida är att göra en sökordsanalys för att hitta bra ord att marknadsföra sig på. När man ska välja sökord för sin sökmarknadsföring på Google bör man välja ord som är relevanta för sidans innehåll och som folk faktiskt söker på. Har man ett Google-konto kan man använda Googles egna sökordsverktyg ”sökordsplanerararen”, med hjälp av detta verktyg kan man få fram statistik på hur många som söker efter ett ord på Google. Ni kan också använda Googles sökhjälp, när ni börjar skriva något i sökrutan har ni kanske märkt att Google fyller på med förslag under tiden ni skriver? De förslagen Google ger er är sökord eller sökfraser som det söks mycket efter och som är populära sökfraser.

Vilka sökbegrepp söks det mest på i er bransch och vilka sökfraser ger troligtvis mest affärer? Ta reda på det genom att låta oss göra en kostnadsfri sökordsanlays!

rörmokare

Konverteringsoptimering

En av de stora fördelarna med marknadsföring på nätet och sökordsoptimering är att nästan allt är mätbart. Genom att mäta trafiken till er hemsida och era placeringar på Google kan ni följa utvecklingen och av vårt arbete dag för dag. Vi mäter och analyserar er trafik i Google Analytics och har ni inte det sedan tidigare installerar vi det åt er på er hemsida.

Vad är syftet med er hemsida? Är den till för att informera om era tjänster eller att skapa ett mervärde för befintliga kunder? Vill ni få fler som ringer till er eller är målet att en besökare ska fylla i ert kontaktformulär? Oavsett vad ni har för mål med er hemsida så måste det mätas och följas upp! Vi ser till att ni får koll på era besökare och hjälper er att ta fram viktiga nyckeltal för er digitala marknadsföring. Vi mäter också hur ni ligger till på Google, alltså vilka positioner ni har på era sökord och sökfraser. Genom vår rankingportal kan ni se era dagsaktuella placeringar och varje månad sammanställer vi en månadsrapport. Månadsrapporten mailas ut till er en gång i månaden och där kan ni tydligt se hur era placeringar på Google har utvecklats.

SEO concept. Search engine optimization. Business technology. Data Analysis. Digital media programming and management.

Detta säger våra kunder

"Vi har arbetat med WebDivision sedan 2012.
De hjälper oss med både annonsering på Google och sökmotoroptimering av vår sajt.
De har gjort ett bra jobb och har under dessa år varit en viktig partner för vår digitala tillväxt. Vi kan varmt rekommendera dem som leverantör."
Niclas Allen
Brandexperten Sverige AB
2016 valde vi att börja med WebDivision som samarbetspartner för vår sökmotormarknadsföring.
Trots en relativt liten budget fick de oss att ranka i topp på Google för våra viktigaste sökord.

En engagerad leverantör som levererar vad de lovar.
Dan Poltrago
designsegel.se
Vi valde 2018 att anlita WebDivision för vår e-handel både när det gäller sökmotoroptimering och annonsering via Google. Resultatet?
- Ökning i organisk trafik med 22 %
- Ökad intäkt organiskt 35 %
- Ökad intäkt via Google Ads 116 %
Fredrik Tålhagen
leifarvidsson.se
Svensk Certifiering
T-emballage
Taktäckarna
Leif Arvidsson
Vetri
Brandexperten
7-bg-125

Off-page SEO

För några år sedan kunde man ta sin sida till toppen av Google genom att lägga in några meta-keywords på sin hemsida. Be vännerna att lägga en länk med sökordet man ville synas på från deras bloggar. Idag har Google blivit bättre och sökmotoroptimeringen svårare.

Externa länkar till er hemsida är fortfarande den enskilt viktigaste rankingfaktorn för att ta bra placeringar på Google. Genom att skaffa länkar från andra sidor berättar vi för Google att vår sida har ett bra innehåll och är värd en bättre placering så att fler kan upptäcka sidan. Man kan lite förenklat säga att varje länk som någon lägger mot er hemsida ger ett tips eller en röst på er hemsida.

Få nya kunder via Google

Vill även ni få nya kunder via Google. Fyll i formuläret så skickar vi er en kostnadsfri offert. 

4 år
År i branschen
14
Antal SEO-kunder
5 %
Klickar på de 3 första resultaten​

Få nya kunder via Google

Vill även ni få nya kunder via Google. Fyll i formuläret så skickar vi er en kostnadsfri offert. 

4 år
År i branschen
14
Antal SEO-kunder
5 %
Klickar på de 3 första resultaten​

Få nya kunder via Google

Få nya kunder via Google