Lediga tjänster

På WebDivision AB hittar ni ett gäng som brinner för sökmotoroptimering och marknadsföring på Google. Vi  har varit igång i drygt 12 år och har under resans gång blivit ännu bättre på det vi gör, att hjälpa företag att växa och få mer lönsamhet genom Sveriges största köpkanal Google.

I takt med att våra kunder växer måste även vi växa och därför är vi alltid intresserade av att träffa drivna talanger inom webb, SEO, SEM och digital marknadsföring. Vi arbetar i en dynamisk miljö med stora friheter och stort ansvar där du får möjlighet att utvecklas tillsammans med oss.

Passar du inte för någon av de tjänsterna vi söker just nu? Ta en kontakt med oss ändå om du tycker att det vi gör verkar intressant, vi är i ett expansivt skede och för oss kan det vara intressant att träffa dig!

Skicka en spontanansökan till oss på info@webdivision.se

om oss

Vi söker ytterligare en säljare

Vill du vara med och bygga upp säljteamet i ett redan lönsamt och snabbväxande företag?
Vill du arbeta med ett av världens största varumärken, Google!?

Som säljare hos oss kommer du att boka dina egna möten, du väljer själv om du vill arbeta med telefonmöten eller om du trivs bäst med att besöka nya potentiella företagskunder i närheten. Du kommer att hjälpa små och medelstora företag att nå ut via Googles annonser (Google Ads) eller genom sökmotoroptimering (SEO) hjälpa dem att synas högt upp bland de första träffarna i sökresultatet. Efterfrågan av att synas på Google växer för varje år och för många företag är detta idag deras främsta marknadsföringskanal.

– Du är en framåt person som drivs av att göra affärer.
– Du är självgående, målinriktat och gillar ett högt tempo.
– Du är en utpräglad tävlingsmänniska.
– Du är serviceinriktad, förtroendeingivande och känner ansvar både inför din prestation och inför din omgivning.

Om du tidigare arbetat som mötesbokare, telefonsäljare eller med försäljning till privatpersoner så är detta nästa steg i karriären! Vi arbetar uteslutande med (B2B) där du får utvecklas både som inne och ute-säljare. Att du tidigare arbetat med försäljning är ett krav.

Tjänsten är på heltid men inte nödvändigtvis 8-17, hos oss har du har själv möjlighet att styra dina arbetstider så länge du når dina uppsatta mål.
Vi har självklart kollektivavtal och 6 månaders provanställning tillämpas. Vi erbjuder dig en fast lön plus ett mycket generöst provisionspaket.

Välkommen att skicka ditt CV och ett trevligt personligt brev om dig själv till ansokan@webdivision.se.

om oss