Loading...

Lediga tjänster 2017-03-15

Projektledare inom Digital marknadsföring

Vi söker en driven och målinriktad projektledare med intresse och kunskap för digital marknadsföring och internet. Webdivision är ett entreprenörsdrivet företag med högt tempo och snabba beslutsvägar, vilket kräver stort intresse och engagemang för jobbet. Vi lägger stor vikt vid din sociala kompetens. Som person är du strukturerad, ansvarstagande, noggrann och har lätt för att lära. Du gillar att ha kundkontakt och att bygga bra relationer. I denna rollen tycker vi inte att din formella utbildning är det viktigaste, vi ser mer till din person och dina drivkrafter.

Din uppgift som projektledare hos WebDivison blir att ha kontroll över hur SEO projekten drivs och organiseras från start till mål. Du ansvarar för att resursplanera, organisera, målstyra och understödja arbetet under de olika faserna i ett projekt. Du kommer att vara navet i verksamheten och länken mellan teknikteamet och kunden. Stora delar av dina arbetsuppgifter kommer att bistå av att delegera, kvalitetssäkra och ansvara våra interna projekt.
Erfarenhet av SEO, SEM och CMS-verktyg är meriterande men inte ett krav.

Är du rätt för jobbet? Skicka in din ansökan och CV till ansokan@webdivision.se

om oss

Vilka är vi?

På WebDivision AB hittar ni ett gäng som brinner för sökmotoroptimering och marknadsföring på Google. Vi  har varit igång i 10 år och har under resans gång blivit ännu bättre på det vi gör, att hjälpa företag att växa och få mer lönsamhet genom Sveriges största köpkanal Google.

I takt med att våra kunder växer måste även vi växa och därför är vi alltid intresserade av att träffa drivna talanger inom webb, SEO, SEM och digital marknadsföring. Vi arbetar i en dynamisk miljö med stora friheter och stort ansvar där du får möjlighet att utvecklas tillsammans med oss.

Passar du inte för någon av de tjänsterna vi söker just nu? Ta en kontakt med oss ändå om du tycker att det vi gör verkar intressant, vi är i ett expansivt skede och för oss kan det vara intressant att träffa dig!

Skicka en spontanansökan till oss på info@webdivision.se

 

Offert