Lediga tjänster

På WebDivision AB hittar ni ett gäng som brinner för sökmotoroptimering och marknadsföring på Google. Vi  har varit igång i drygt 12 år och har under resans gång blivit ännu bättre på det vi gör, att hjälpa företag att växa och få mer lönsamhet genom Sveriges största köpkanal Google.

I takt med att våra kunder växer måste även vi växa och därför är vi alltid intresserade av att träffa drivna talanger inom webb, SEO, SEM och digital marknadsföring. Vi arbetar i en dynamisk miljö med stora friheter och stort ansvar där du får möjlighet att utvecklas tillsammans med oss.

Passar du inte för någon av de tjänsterna vi söker just nu? Ta en kontakt med oss ändå om du tycker att det vi gör verkar intressant, vi är i ett expansivt skede och för oss kan det vara intressant att träffa dig!

Skicka en spontanansökan till oss på info@webdivision.se

om oss

Vi söker säljare

Vill du ha en vardag som präglas av variation, frihet, kreativitet och många kontaktytor? Är du duktig på att bygga och bevara kundrelationer? Vill du arbeta med ett av världens största varumärken? Då kan det vara du som är WebDivisions nästa säljare!

Om tjänsten

I rollen som säljare hos WebDivision blir du en viktig del i vårt säljteam. Du kommer genom besök, telefon eller onlinemöten söka upp nya företag och hjälpa dessa att nå ut genom Google. Du är med i hela säljprocessen, från att boka in mötet till att genomföra det för att till slut ta affären i mål.
I vårt team finns bland annat sökspecialister, utvecklare, projektledare och andra säljare som tillsammans hjälper dig att leverera den bästa marknadsföringslösning för kunden. Självklart går du bredvid en erfaren säljare i början som ser till att du får alla verktyg som krävs för att lyckas.

Din profil

Du som söker ska ha tidigare erfarenhet av försäljning B2B och vana att boka egna möten. Har du samtidigt erfarenhet eller intresse för digital marknadsföring så är det ett stort plus. Du ska ha körkort och tillgång till egen bil.
Som person är du initiativtagande, kreativ och gillar utmaningar. Du är mycket duktig på att uttrycka dig till olika målgrupper och du inger förtroende, vilket leder till framgångsrika resultat. I denna rollen tycker vi inte att din formella utbildning är det viktigaste, vi ser mer till din person och dina drivkrafter.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett roligt, omväxlande och spännande arbete där du får möjlighet att skapa många kontaktytor samt där du erbjuds goda personalförmåner.
Här får du variation, nära till påverkan och ansvar för hela säljprocessen samtidigt som du är högst delaktig i vår fortsatta resa.

Tjänsten är på heltid men inte nödvändigtvis 8-17, hos oss har du har själv möjlighet att styra dina arbetstider så länge du når dina uppsatta mål.
Vi sitter i ljusa fräscha lokaler i centrala Nässjö (ca 30 minuter från Jönköping).

Låter tjänsten intressant? Välkommen att skicka in din ansökan till ansokan@webdivision.se

om oss