Loading...

Lediga tjänster

På WebDivision AB hittar ni ett gäng som brinner för sökmotoroptimering och marknadsföring på Google. Vi  har varit igång i 10 år och har under resans gång blivit ännu bättre på det vi gör, att hjälpa företag att växa och få mer lönsamhet genom Sveriges största köpkanal Google.

I takt med att våra kunder växer måste även vi växa och därför är vi alltid intresserade av att träffa drivna talanger inom webb, SEO, SEM och digital marknadsföring. Vi arbetar i en dynamisk miljö med stora friheter och stort ansvar där du får möjlighet att utvecklas tillsammans med oss.

Passar du inte för någon av de tjänsterna vi söker just nu? Ta en kontakt med oss ändå om du tycker att det vi gör verkar intressant, vi är i ett expansivt skede och för oss kan det vara intressant att träffa dig!

Skicka en spontanansökan till oss på info@webdivision.se

 

om oss

Serviceinriktad person med kundansvar

Vi söker en kund- och servicefokuserad person som är kreativ och har lätt för att hitta lösningar på problem. Du är ansvarsfull, engagerad och självgående men tycker också om att arbeta i team. Du har god datorvana och förståelse för hur Google Analytics och Google Adwords fungerar.

Din roll är något av länken mellan vårt teknikteam och kunden. Du har ett stort ansvar för kundrelationen och tillsammans med vår projektledare ser du till att projekten flyter på från start till mål med den kvalité kunden förväntar sig.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:
– Ta emot, besvara och följa upp inkommande telefonsamtal och e-post.
– Löpande kontakt med kunder och samarbetspartners.
– Administration i vårt kundvårdssystem (CRM-system).
– Stötta upp säljavdelningen med analys, orderhantering och offerter.
– Uppföljning och kvalitetskontroll av interna och externa leveranser.
– Vidareutveckla och förbättra kundens befintliga marknadsföringslösningar.
– Strategiskt planera och hålla kundavstämningar med befintliga kunder.

Som nyanställd får du en gedigen grundutbildning i sökmotoroptimering. Har du inte redan kunskap i nödvändiga verktyg så som Google Analytics och Google Adwords får du internutbildning och kunskap att certifiera dig. Hos oss får du vara med i en spännande utvecklingsfas där det finns stora möjligheter att utforma din egen roll, vi ser lärande som en naturlig del i vår vardag.

Välkommen att skicka ditt CV och ett trevligt personligt brev om dig själv till ansokan@webdivision.se.

om oss

Gillar du kundrelationer och digital marknadsföring är detta ett jobb för dig!

Vi söker säljare

Hos oss kommer du att arbeta med ett av världens största varumärken, Google! Som ute-säljare kommer du att boka dina egna möten och besöka nya potentiella kunder i närheten av Nässjö. Efterfrågan av att synas på Google växer för varje år och för många företag är detta idag deras främsta marknadsföringskanal. Du kommer att hjälpa små och medelstora företag att nå ut via Googles annonser eller genom att med hjälp av sökmotoroptimering synas högt upp bland de första träffarna i sökresultatet.

– Du är en framåt person som drivs av att göra affärer.
– Du är självgående, målinriktat och gillar ett högt tempo.
– Du är en utpräglad tävlingsmänniska.
– Du är serviceinriktad, förtroendeingivande och känner ansvar både inför din prestation och inför din omgivning.

Har du tidigare arbetat som mötesbokare, telefonsäljare eller med försäljning till privatpersoner så är detta nästa steg i karriären! Vi arbetar uteslutande med (B2B) där du får utvecklas både som inne och utesäljare. Att du tidigare arbetat med försäljning är meriterande men inget krav.

Tjänsten är på heltid men inte nödvändigtvis 8-17, hos oss har du har själv möjlighet att styra dina arbetstider så länge du når dina uppsatta mål.
Vi har självklart kollektivavtal och 6 månaders provanställning tillämpas. Vi erbjuder dig en fast lön plus ett mycket generöst provisionspaket.

Välkommen att skicka ditt CV och ett trevligt personligt brev om dig själv till ansokan@webdivision.se.

om oss

Bli en del av vårt team och sälj tjänster som verkligen gör skillnad!

Offert