Loading...

Lediga tjänster

På WebDivision AB hittar ni ett gäng som brinner för sökmotoroptimering och marknadsföring på Google. Vi  har varit igång i 10 år och har under resans gång blivit ännu bättre på det vi gör, att hjälpa företag att växa och få mer lönsamhet genom Sveriges största köpkanal Google.

I takt med att våra kunder växer måste även vi växa och därför är vi alltid intresserade av att träffa drivna talanger inom webb, SEO, SEM och digital marknadsföring. Vi arbetar i en dynamisk miljö med stora friheter och stort ansvar där du får möjlighet att utvecklas tillsammans med oss.

Passar du inte för någon av de tjänsterna vi söker just nu? Ta en kontakt med oss ändå om du tycker att det vi gör verkar intressant, vi är i ett expansivt skede och för oss kan det vara intressant att träffa dig!

Skicka en spontanansökan till oss på info@webdivision.se

 

om oss

Vill du jobba med digital marknadsföring?

Nu söker vi ytterligare en tekniker till vårt team.

Tidigare erfarenhet av sökmotoroptimering och Google Adwords är meriterande men inget krav. Du som söker är en logisk person med känsla för detaljer. Du är strukturerad, noggrann och har lätt för att lära. Du har en mycket god datorvana, tar ansvar för det jobb du utför och engagerar dig i dina arbetsuppgifter. I den här rollen tycker vi inte att din formella utbildning är det viktigaste, vi ser mer till din person och dina drivkrafter.

Som SEO/SEM tekniker hos oss kommer du ansvara för att ta fram sökstrategier och digitala lösningar till våra kunder. Du kommer få grundläggande kunskaper i hur sökmarknadsföring fungerar och tillgång till alla nödvändiga verktyg. Du kommer att arbeta tillsammans med vårt SEO-team, det dagliga arbetet innebär att arbeta löpande med våra kunder utifrån givna processer. I arbetet ingår bland annat webbplatsoptimering, webbanalys, länkstrategier, innehållsoptimering och resultatuppföljning i Google Analytics.

Hos oss får du vara med i en spännande utvecklingsfas där du har stora möjligheter att utforma din egen roll. Vi erbjuder bra arbetsvillkor, kollektivavtal, friskvårdsbidrag, flexibla arbetstider och en ljus och fräsch arbetsplats mitt i centrum.

Vi ser till att ha kul tillsammans, trivs personalen så trivs företaget!

Välkommen att skicka ditt CV och ett kort personligt brev om dig själv till ansokan@webdivision.se.

om oss

Är du en självlärd talang som vill bli ännu bättre?

Vi söker säljare

Hos oss kommer du att arbeta med ett av världens största varumärken, Google! Som ute-säljare kommer du att boka dina egna möten och besöka nya potentiella kunder i närheten av Nässjö. Efterfrågan av att synas på Google växer för varje år och för många företag är detta idag deras främsta marknadsföringskanal. Du kommer att hjälpa små och medelstora företag att nå ut via Googles annonser eller genom att med hjälp av sökmotoroptimering synas högt upp bland de första träffarna i sökresultatet.

– Du är en framåt person som drivs av att göra affärer.
– Du är självgående, målinriktat och gillar ett högt tempo.
– Du är en utpräglad tävlingsmänniska.
– Du är serviceinriktad, förtroendeingivande och känner ansvar både inför din prestation och inför din omgivning.

Har du tidigare arbetat som mötesbokare, telefonsäljare eller med försäljning till privatpersoner så är detta nästa steg i karriären! Vi arbetar uteslutande med (B2B) där du får utvecklas både som inne och utesäljare. Att du tidigare arbetat med försäljning är meriterande men inget krav.

Tjänsten är på heltid men inte nödvändigtvis 8-17, hos oss har du har själv möjlighet att styra dina arbetstider så länge du når dina uppsatta mål.
Vi har självklart kollektivavtal och 6 månaders provanställning tillämpas. Vi erbjuder dig en fast lön plus ett mycket generöst provisionspaket.

Välkommen att skicka ditt CV och ett trevligt personligt brev om dig själv till ansokan@webdivision.se.

om oss

Bli en del av vårt team och sälj tjänster som verkligen gör skillnad!

Offert