Lediga tjänster

På WebDivision AB hittar ni ett gäng som brinner för sökmotoroptimering och marknadsföring på Google. Vi  har varit igång i drygt 12 år och har under resans gång blivit ännu bättre på det vi gör, att hjälpa företag att växa och få mer lönsamhet genom Sveriges största köpkanal Google.

I takt med att våra kunder växer måste även vi växa och därför är vi alltid intresserade av att träffa drivna talanger inom webb, SEO, SEM och digital marknadsföring. Vi arbetar i en dynamisk miljö med stora friheter och stort ansvar där du får möjlighet att utvecklas tillsammans med oss.

Passar du inte för någon av de tjänsterna vi söker just nu? Ta en kontakt med oss ändå om du tycker att det vi gör verkar intressant, vi är i ett expansivt skede och för oss kan det vara intressant att träffa dig!

Skicka en spontanansökan till oss på info@webdivision.se

om oss

Key Account Manager & Partneransvarig

Vill du ha en vardag som präglas av variation, frihet, kreativitet och många kontaktytor? Är du duktig på att bygga och bevara kundrelationer? Vill du arbeta med ett av världens största varumärken? Då kan det vara du som är WebDivisions nästa sälj och partneransvarig!

Om oss
WebDivision AB är ett modernt företag som är experter på sökmotoroptimering och marknadsföring via Google. Vi sitter i ljusa fräscha lokaler i centrala Nässjö. Vi har varit igång sedan 2007 och har sedan dess hjälpt över 300 företag och partners med deras Googlemarknadsföring.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som sälj och partneransvarig hos WebDivision kommer du att vara med och bygga upp vårt nätverk av affärspartners. Du kommer sköta uppsökandet av nya partners, besök, uppvaktning och till slut förhandling för att nå hela vägen i mål. Våra partners är bland annat reklam och webbyråer där vi bistår dessa med marknadsföringslösningar på Google för deras kunder. Du kommer även hantera inkommande (varma) förfrågningar från företag som eftersöker sökmotoroptimering eller annonsering på Google.

I vårt team finns bland annat sökspecialister, utvecklare och projektledare som tillsammans hjälper dig att leverera den bästa marknadsföringslösning för kunden. Självklart går du bredvid en erfaren säljare i början som ser till att du får alla verktyg som krävs för att lyckas!

Din profil
Har du förmågan att inspirera och modet att tänka nytt? Då kan det vara dig vi söker. Du som söker har med fördel erfarenhet av marknadsföring, byråbranschen eller säljerfarenhet. B-körkort är en förutsättning för denna tjänst och till en början behöver du ha tillgång till bil.

Som person är du initiativtagande, kreativ och gillar utmaningar. Du är mycket duktig på att uttrycka dig till olika målgrupper och du inger förtroende, vilket leder till framgångsrika resultat. I denna rollen tycker vi inte att din formella utbildning är det viktigaste, vi ser mer till din person och dina drivkrafter

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett roligt, omväxlande och spännande arbete där du får möjlighet att skapa många kontaktytor samt där du erbjuds goda personalförmåner. Här får du variation, nära till påverkan och ansvar för hela säljprocessen samtidigt som du är högst delaktig i vår fortsatta resa. Tjänsten är på heltid men inte nödvändigtvis 8-17, hos oss har du har själv möjlighet att styra dina arbetstider och varifrån du vill jobba så länge du når dina uppsatta mål.

Låter tjänsten intressant? Välkommen att skicka ditt CV och ett trevligt personligt brev om dig själv till ansokan@webdivision.se.

om oss